Convocatòria 2024

[CAT]

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES FINS AL 7 DE GENER

Com puc participar?
Creiem en l’existència i desenvolupament d’espais i relats contra hegemònics, per això prioritzem les perspectives i produccions artístiques generades des d’altres mirades que NO siguin les d’homes cis, blancs, heterosexuals i europeus. Apel·lem i confiem en l’auto responsabilitat per participar en la convocatòria segons aquests criteris.
La participació a Ullal està oberta a individualitats, col·lectives i equips artístics de qualsevol edat, de tots els nivells (professionals o no) i sense restricció per procedència o residència.

Modalitats:
Es poden presentar fotografies que utilitzin qualsevol suport i tècnica: digitals, analògiques, materials intervinguts, instal·lacions, fotomuntatges, etc.

Resolució de les obres seleccionades: primera quinzena de febrer 2024.

El festival tindrà lloc entre abril i maig del 2024 a Can Batlló. L’exposició es prolongarà fins al 31 de maig. Existeix la possibilitat que una vegada acabi el festival, la selecció de fotografies s’exposi de manera itinerant per diferents espais de Barcelona.

 


[CAST]

PRESENTACIÓN DE PROPUESTAS HASTA EL 7 DE ENERO

Como puedo participar?
Creemos en la existencia y desarrollo de espacios y relatos contrahegemónics, por eso priorizamos las perspectivas y producciones artísticas generadas desde otras miradas que NO sean las de hombres cis, blancos, heterosexuales y europeos. Apelamos y confiamos en la autorresponsabilidad para participar en la convocatoria según estos criterios.
 La participación a Ullal está abierta a individualidades, colectivas y equipos artísticos de cualquier edad, de todos los niveles (profesionales o no) y sin restricción por procedencia o residencia.

Modalidades:
Se pueden presentar fotografías que utilicen cualquier soporte y técnica: digitales, analógicas, materiales intervenidos, instalaciones, fotomontajes, etc.

Resolución de las obras seleccionadas:
primera quincena de febrero 2024.

El festival tendrá lugar entre abril y mayo de 2024 en Can Batlló. Existe la posibilidad de que una vez acabado el festival, la selección de fotografías se exponga de forma itinerante por diferentes espacios de Barcelona.